Letošní novinky se na trh příliš nehrnou. I mé modely, které jsem si pro nás připravil (a které představím v jednom z dalších příspěvků), zatím leží někde v celních skladech a tak vám představím vůz, který je s přípravou nejdále a jehož distribuce je nadohled.

Osobní vůz Bmz ČD, který se před zhruba třemi lety objevil v distribuci na českém trhu a byl velmi rychle rozprodaný, jsem dal do výroby znovu a samozřejmě s rozdíly oproti první edici. Nová edice vozů kat.č. 501954 , objednat lze ZDE , má nové číslo vozu 50 81 21-70 595-0, jiná data revizí, zatmavená okna mají jiný odstín, stejně tak interiér a díky rozdílnosti odstínu v plechovce (nebo jestli to jinak rozmíchali, čert ví..), je trochu jiný i odstín střechy. Paradoxně, v soupravě to vypadá velmi dobře a věrohodně. Model vozu má skutečnou předlohu. Stejně jako u první verze, jsou zde rozdíly modelu oproti předloze v provedení oken a podvozků. Bohužel, ty správné Tillig nevyrábí.

Ve svém „archívu“ jsem nalezl několik fotografií, které by vás mohly „inspirovat“ 🙂 Jestli to mám dobře poznamenané, autory by měli být Bartoš Martin a „Chopin“.

A teď k detailům nového modelu.

Nové číslo vozu:

 

Rozdílné zabarvení oken a interiéru, nový vůz je vpravo/spodní:

 

 

 

Rozdílný odstín barvy střechy, horní model je nový, dolní původní verze:

 

Rozdílná čísla vozů, nová verze je dole:

A nakonec pár obrázků:

V nejbližší době představím své novinky, které jsem si pro nás nachystal na tento a příští rok. Tak se sem zas někdy mrkněte 🙂 a nebo si zaregistrujte Newsletter a přijde vám automatické avízo.

Pěkný den!

Pin It on Pinterest

Share This