Konečně se dostávám k tomu, abych odprezentoval novinky, které jsem si pro vás připravil.

Jako první budou již poměrně brzy v distribuci modely výsypných vozů.

Výsypné vozy Sa – ČSD

Tyto vozy jsou z těch vozů, které u nás zůstaly v provozu po druhé světové válce. Vozů  zde bylo v provozu několik desítek a v provozu se udržely do poloviny 70. let. Model najde uplatnění  jak v ucelených soupravách, tak kusově ve směskách. V nabídce jsou tři různé vozy, dva nízké + jeden vysoký, dva hnědé + jeden šedý, každý s jiným číslem.

Výrobce: Tillig

Fotografie skutečných vozů mám k dispozici, bohužel, nemám práva ke zveřejnění. Osobně je možnost k nahlédnutí.

Nyní máte možnost si tyto modely objednat ZDE:

Důležité pro vás!!! Do doby distribuce jsou modely za zvýhodněnou – předobjednávkouvou cenu. Jakmile mi modely dorazí na sklad, bude cena vyšší. A dále, do doby distribuce + 20 dní nebudu přijímat závazné objednávky na tyto modely od obchodníků. Chcete-li si tedy zajistit tyto modely, je potřeba je objednat u mě. Pak už je to bez záruky. Modely budou vyrobeny v limitované edici 200 ks.

Doplním. Někteří modeláři mi psali, že neví, jak vůz vypadá v modelu. Proto přikládám model tohoto vozu v jiném provedení.

Jídelní vůz WR – ČSD

Tento vůz není přesně dle české předlohy, protože žádný z výrobců TT tento model podle české předlohy nenabízí a nabízet nebude. Nicméně návrh na tento model je kompromisem, kdy popisy a provedení laku skříně jsou podle skutečné předlohy, skříň je verze pro DR. Limitovaná edice 200 ks. Termín distribuce je jaro 2017.  Objednat je možné ZDE

Výrobce: Tillig

Osobní vozy ČD

Jako další nabízím kolekci vozů ČD. Půjde celkem o 5 vozů. Dva vozy budou druhé třídy, rozdílných staveb. Jeden bude „YB“ a druhý „B“. Dále vůz lehátkový Bc, služební BDs a konečně 1./2. třída. Limitovaná edice 200 ks. Objednat je možné ZDE:

Výrobce: Tillig

Dva vozy budou v distribuci na jaře 2017 a tři na podzim 2017.

 

Bastard 372 010 ČD Cargo „Šmoulinka“

Model Bastarda v jedinečném nátěru. Tato lokomotiva byla v tomto provedení jediná. V Německu jí říkají  „die Schlumpfine“, po našem Šmoulinka. Každopádně tahle Šmoulinka odvedla a dodnes odvádí kus pořádné práce v čele kontejnerových vlaků, vlaků s autovozy a spoustou  jiných. Limitovaná edice 300 ks.

Objednat je možné ZDE:

Výrobce: Kuehn Modell & Digital

Model bude osazen novou deskou s rozhraním NEXT18. Výrobce slibuje více elektronických funkcí.

Termín distribuce – konec roku 2016..

 

Fotografie mám postahované z webu. Případným autorům se omlouvám a pokud se mi přihlásí, rád je zde uvedu.

Důležité pro vás!!! Do doby distribuce jsou modely za zvýhodněnou – předobjednávkouvou cenu. Jakmile mi modely dorazí na sklad, bude cena vyšší. A dále, do doby distribuce + 20 dní nebudu přijímat závazné objednávky na tyto modely od obchodníků. Chcete-li si tedy zajistit tyto modely, je potřeba je objednat u mě. Pak už je to bez záruky.

Pin It on Pinterest

Share This